DAGEN
UUR
MIN
SEC

Dwars door het Hageland Gravel – opgaan in de Hagelandse natuur

Op zondag 11 juni trekt de Yuzzu Gravel Series naar Diest voor de Dwars door het Hageland Gravel. Daags na de profrenners die op 10 juni aan zet zijn, is het de beurt aan gepassioneerde gravelers om de mooie gravelwegen doorheen het Hageland te trotseren!

De profwedstrijd ‘Dwars door het Hageland’ heeft al sinds begin deze eeuw een plaats op de wielerkalender en blaast dit jaar twintig kaarsjes uit. Onverharde wegen, bospaden en stoffige renners, de wedstrijd doet zijn naam van graveltocht alle eer aan. Het uitdagende parcours dat de profs de dag voordien rijden, wordt tijdens de recreatieve graveltocht verder aangevuld met andere prachtige gravelstroken uit het Hageland.

In het weekend van 10 en 11 juni worden Diest en het Hageland omgevormd tot een waar gravelparadijs. Op zaterdag kan je de profs aanmoedigen, op zondag is het jouw beurt om de parcours te bedwingen. We voorzien voor ieder wat wils met afstanden van 60 km, 105 km of 135 km. Fietst jij liever met je gezin deze tocht? Of ben je nieuw in het gravel? Dan is de tocht van 25km iets voor jou!

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Yuzzu beloont onze trouwe deelnemers met een uniek gravelshirt !

Ben jij een trouwe fan van de Yuzzu Gravel Series en volg jij ons elk jaar naar de mooiste gebieden in ons land om te gravelen?

Wie deelneemt aan minstens 3 tochten van de Yuzzu Gravel Series ontvangt dankzij Yuzzu een uniek en prachtig gravelshirt van Bioracer. Één boodschap dus: inschrijven maar!

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €71,85 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

Dwars door het Hageland Gravel Partners

Title partner

Main partners

Institutional partner

Official Suppliers

Media Partners